Saturday, July 09, 2011

AWARD DARI KAK NANA X)

Tadi masa tengah sebok usha aku punya blog , aku perasan ada 1 comment kat entry Stop Acting,"Akulah yang paling hebaT" . Aku pun bukak comment tu . Aku excited lah sebab ada jugak orang yang nak comment aku punya entry .

Rupa-rupanya comment dari kak Nana .  Dia bagi award kat aku . So sweet >< #GEDIKLAHPULAK haha . Kat bawah ni award yang aku dapat .


Syarat-syarat permainan :
1) Follow blog kak Nana supaya senang dia nak usha blog korang .
2) Copy award kat blog kak Nana and paste kat blog korang .
3) Tag 3 orang yang korang suka oke , bak kata kak Nana "nak tag semua pun bole"

a) Ain

Haaa , korang yang aku dah tag nie , 
pandai-pandailah buat keputusan yerr .

2 Comments:

Blogger azkiyafarhana said...

tq fara comel. ;) btw aka org batu pahat johor jgk.hehe

9 July 2011 at 20:48  
Blogger fara diyanah said...

@azkiyafarhana
owh , org johor jgak . xde lha jaoh cgt . btw akq study ?

9 July 2011 at 21:11  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home